2 nieuwe games en de camera binnen

Nieuwe cameraWoohoo, gisteren was wel een erg goede dag voor me! Ik heb mijn nieuwe camera opgehaald en direct ook 2 nieuwe games gekocht waarvan ik vond dat ik ze nodig had.

Technorati: ((Supreme Commander)), ((Camera)), ((Super Monkey Ball)), ((RTS))

Nieuwe camera
Gisteren opgehaald, en gisterenavond vluchtig de eerste paar foto’s mee gemaakt. Van dichtbij en overbelicht, maargoed, zit een te dik boekje bij voor de eerste 10 minuten zeg maar :P. Enfin, ik zou zeggen, check ze hier maar even.

Supreme Commander
Supreme CommanderDit spel heb ik zo ontzettend lang op gewacht dat ik het echt niet kon missen in mijn collectie. Command en Conquer Generals, maar dan wèl goed. C&C had al veel te lang alleenheerschappij ondanks de slechte netcode, onbalans in het spel en vele vele gemiste kansen. Een aantal van die missers die Supreme Commander gewoon wel heeft, en zelfs echt zeer nieuwe extra’s zal ik hier opsommen:

  • Units die hoger staan schieten verder
  • Standaard ondersteuning voor 2 schermen: De game snapt dat en vult je 2e display met een tactical overlay desgewenst.
  • Command queueing: Doe dit, loop daar heen, bouw dit en ga dan daar de wacht houden. Allemaal makkelijk te doen met shift. Houdt je shift ingeduwt is je scherm ook direct gevult met lijntjes vanuit alle units: je ziet wat ze allemaal nog moeten doen van je, en bij de punten staat ook de ETA van de opdracht. Onontbeerlijk in grote RTS’en wat mij betreft.
  • Snel overzicht, je map is in feitte een uitgezoomde gewone view, bij genoeg uitzoomen worden je units vervangen door icoontjes. Zooo ontzettend handig.
  • Veel uitgebreidere techtree: Niet zo snel verveeld met altijd de zelfde 2 a 3 units als hoofdleger.
  • Units zijn veel slechter, je hebt geen echte super all-round units. Legers moeten dus met zorg een gebalanceerde groep van anti-air, anti-ground, afstand, snel en dichtbij zijn.

Super Monkeyball: Banana blitz!
Super Monkey Ball: Banana BlitzAangezien ik mezelf weer goed getracteerd had moest ik ook wat doen voor Iris uiteraard. Op stevig aanraden van Myrte heb ik deze game geselecteerd. En hij is dan ook erg leuk. Met de Wii is het net of je zo’n real life puzzel met balletjes in een doolhof aan het doen bent die je er doorheen moet balanceren. Maar dan wèl leuk zeg maar :P.

Het zag er al meteen grappig uit. Heerlijke arcade game met weer typisch die goede snelle muziek die je bij zo’n game mag verwachten. Lekker de snelheid erin, creatief gebruik van de Wii controllers en heerlijk even 10 minuten tijd verprutsen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous