Alsof het niet genoeg was! Nieuwe pen!

Nieuwe pen!

Woohoo!!! Ik kreeg gisterenavond een pakketje binnen van de buurvrouw, was verkeerd bezorgd. Toen ik die opende zat daar een Montblanc pen in, precies zo een als bij mij gejat was bij de inbraak. Er zat een superaardig kaartje bij, dat we ons niet lieten kisten door een inbreker van mijn vader en Annemarie πŸ˜‚.

Ongelofelijk attent, omdat ik nog niet wist of ik hem wel ging vervangen. Ik hechtte altijd veel waarde aan mijn Montblanc pen, maar hij was erg duur om te vervangen. Meegenomen dat ik recent aardig wat kosten gehad heb door het huis, allemaal tegenvallers en dan ook nog die inbraak is dit wel een stevig opkikkertje!

Vanaf nu is het weer Steph -met- Montblanc 😎. Denk dat ik morgen meteen ook weer een succes-agenda ga aanschaffen, ik heb er weer zin in!

Foto van de pen vind je hier. En klik vooral ook even op de high-res versie hier. Zo te zien moest ik echt nog even oefenen met de camera, de foto’s van gisterenavond vielen me gruwelijk tegen, maar nu ik wat met de settings heb zitten klieren ziet het er eigenlijk wel verrekte goed uit?

Adding content to the end of the web.

Next
Previous