Terug van weggeweest...

Het is hier weer een tijdje stilgeweest. Dit omdat ik veel over heb moeten werken en daarbuiten ook veel 2e2 activiteiten gehad heb.

Wat is er allemaal gebeurd?…

Technorati: ((Jeu de boules)), ((St. Gerlach)), ((zegelring)), ((bril)), ((N95)), ((Chris en Lianne)), ((2e2)), ((teamavond))

Natuurlijk ben ik eerst naar St. Gerlach geweest, net als bij Myrte op de site te lezen was. Daar heb ik een mooie zegelring gekregen, waar ik erg blij mee ben. Het is een fantastisch weekend geweest, waar alle stress van de laatste tijd eens eindelijk wat afvloeide. We hebben rondgetourd in een lelijke eend, een dag door Maastricht gelopen en vooral veel ontspannen. Iedere avond bijzonder lekker gegeten in restaurants waar ik normaal niet zou komen.

Afgelopen donderdag had ik een teamavond met mijn team. Dit was wat mij betreft een bijzonder gezellige en geslaagde avond, waar ik het echt naar mijn zin heb gehad. Het een en ander liep wel behoorlijk uit door perikelen met de bestelling van het eten. We hebben uiteindelijk toch erg lekker gegeten.

Afgelopen vrijdag heb ik dan eindelijk mijn nieuwe bril gekregen. Alhoewel hij wat moderner is dan ikzelf, begin ik er al langzaam aan te wennen 😎. Toen ik daarvan thuis kwam, sprak mijn buurman me aan: hij had mijn nieuwe telefoon voor me in ontvangst genomen. Dat was natuurlijk helemaal super nieuws, behoorlijk onverwacht.

Zaterdag ben ik de hele dag bij Wegener geweest, waar weer een Master of Disaster oefening gedaan werd. De werkzaamheden duurden van 9:00 uur ’s morgens tot 18:00 uur ’s avonds. Daarna snel naar Freddy en Kim gegaan, om vanuit daar naar Dordrecht te rijden, waar we toch de verjaardag van Chris en Lianne wilden gaan vieren. Na bijzonder lang in de file gestaan te hebben tot aan Breda omdat heel Nederland daar omgeleid werd omdat de A2 dicht was, hebben we daar een verschrikkelijk gezellige avond gehad. We hebben Burnout gespeeld op de XBox360 en veel bijgepraat. Chris en Lianne hebben hun tuin laten omgooien, wat erg mooi geworden is!

Zaterdagnacht weer thuis ben ik erg ziek geworden en heb ik de hele nacht wakker gelegen van verschrikkelijke pijn in mijn schouderblad en daar koorts bij. Tegen een uur of 6:00 heb ik de slaap pas kunnen pakken na een paar pijnstillers en een poging de boel los te masseren.

Zondag dan ook de hele dag brak geweest en veel napijn gehad. ’s Avonds wel nog even Jeu de boules gespeeld met wat mensen van de buurt, die iemand te kort kwamen. Dat zijn een paar gezellige uurtjes geweest.

Vanmorgen weer snel aan het werk! Ik zal binnenkort eens een review schrijven van de N95.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous