Rennen

Na mijn vakantie gisteren maar eens gaan rennen weer. Ik had van te voren het plan om tijdens CampZone met Stefan te gaan rennen, daarvoor hadden we ook alles bij. Omdat op CampZone alles zo tegenzat zijn we daar helaas nooit aan toe gekomen. Gisteren dus maar eens gebeld naar Astrid of ze er weer wat voor voelde. Gelukkig kreeg ik weer meteen een ja terug, dus hoefde ik ’s avonds niet alleen te rennen bij het Arboretum.

Gelukkig viel het rennen alles mee. Alhoewel we niet ver liepen (we wilden niet meteen lomp opstarten en het was erg broeierig), merkten we beiden dat we meer dan genoeg overhadden op het eind, de eindsprint die we altijd doen ging veel te goed. We proberen deze week dus meteen nog eens te gaan en de afstand te vergroten.

Log is natuurlijk weer te vinden op de vertrouwde plek.

Technorati: ((Sporten)), ((Rennen)), ((Arboretum)), ((Astrid)), ((Nokia Sports Tracker))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous