Weekend voor de deur

En het lijkt weer een drukke bedoening te worden. Vanavond heb ik een diner bij Tilburg. Als ik op tijd terug kan ga ik nog even binnen vallen bij Lieneke die haar verjaardag viert (anders moet ik dat inhalen, net als de verjaardag van Joost die ik ook nog ergens moet zien in te halen).

Dan hebben we natuurlijk morgen buurtfeest in ons pitoreske buurtje in Heesch. Dit gaat ook een bijzondere drukte worden, het duurt eigenlijk 2 dagen. Dan moet ik na het feest van zaterdagnacht zondagmorgen vroeg naar Waalre voor een evaluatie van CampZone, waarna ik ’s middags meteen weer terug moet naar het buurtfeest.

Tussendoor draai ik zaterdag ook nog eens consignatie voor mijn werk. Ik hoop van harte dat er zich niets voor doet…

Technorati: ((Buurtfeest)), ((Lieneke)), ((Verjaardagen)), ((Consignatie))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous