Librarything(.nl)

Claudia kwam een paar daagjes geleden om de hoek met Shelfari. Wat ze niet wist waarschijnlijk is dat ik ook een erg fanatieke lezer ben, waardoor ik ook al een hoop websites, tools en plugins geprobleerd heb. Shelfari hoort daar ook bij. Shelfari was leuk en mooi. Helaas echter kent het progje vrijwel geen van de boeken die ik lees. Dat was een grote teleurstelling. Tot nog toe heb ik het meeste succes met Librarything, welke gelukkig toch wat meer Nederlandse boeken kent, en ook makkelijker een boek laat toevoegen. Ook plaatjes jatten van andere sites gaat hier erg makkelijk mee.

Ik heb hem nog langer niet gevuld natuurlijk, maar ik heb hem toch al opgenomen in mijn rechtkant van mijn site. Mijn nog lang niet gevulde plank kan je hier bekijken!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous