Series overzicht voor Stefan

TV SeriesStefan vroeg me in de post over Rubicon welke series ik nu volgde en wat daarvan de moeite was. Waar mogelijk heb ik ze gelinked naar reviews van mij of Herman. Ik heb de series punten gegeven naar mijn eigen mening in een schaal van 1-10. Comedy: [table id=1 /] [table id=2 /] En Stefan, je kan een titel gewoon in Sickbeard kopiëren hoor :). En zelfs een tekstfile…

Comments oude systeem

Evert Jan -

Leuk overzicht. Een aantal van de series die je noemt heb ik al aardig wat van gezien, maar anderen zijn compleet nieuw voor me. Geeft wel weer wat inspiratie in ieder geval.

Steph -

Als je ergens wat meer van wil weten schrijf ik er wel een stukje over :) Laat maar horen…

Lieneke koenen -

Bij mij is de nummering net wat anders.. Vind bijvoorbeeld supernatural super gaaf :) daarnaast kijk ik ook nog smallville ook heel cool voor superman liefhebbers iig. En leverage is wel een 9 waard, die stond er nog nie tussen geloof ik. En House zag ik ook niet in je lijstje en dat is toch ook wel een aanrader, maar die kennen de meesten ondrrtussrn wel. Verder kijken wij NCIS en de los angeles versie, ook 2 mooie series met erg leuke personages.

Steph -

Smallville, House en NCIS is niet mijn ding :) Leverage ben ik harstikke benieuwd naar, ga ik op jullie aanraden zeker checken!

mattijs -

Om maar even wat toe te voegen (overigens is de sex in seizoen 3 van True Blood een stuk minder!): * Battlestar Galactica (Humans vs Cylons. 4 seizoenen, ended) * Caprica (vervolg prequel van BSG, running) * V (Remake van de 80s series. Alien komen naar aarde met de belofte van vrede, running) * Nikita (Net nieuw, gaat door waar de film stopt. Staat los van ‘La Femme Nikita’) * Metapocalypse (Korte avonturen van uber metalband DethKlok, animatie, running) * Californication (Serie met David Duchovny als Hank, schrijver die niet van de vrouwen af kan blijven, returning)

Claudia -

Nikita (Net nieuw, gaat door waar de film stopt. Staat los van ‘La Femme Nikita’) <– mja en dat maakt het nou rete irritant. Maar zeker de moeite waard om te bekijken!

Steph -

Zegt me niets (La Femme natuurlijk wel), dus ik ga hem zeker even checken! :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous