De AR drone in “de wereld draait door”

Grappig, hij kwam nu ook naar voren in “De wereld draait door”. De 2e helft van het filmpje. Werd me onder de aandacht gebracht door Peter Jolink èn Martijn Kunnen (Tnx!). En er is ook ineens bekend wanneer hij in Nederland uitgebracht wordt.

Comments oude systeem:

Mark -

wel grappig stukje ja. Laat wel zien dat het toch iets minder makkelijk is dan dat je misschien op het eerste moment denkt. Overigens waren er al winkels die hem zelf importeerden volgens mij: http://www.quartel.nl/webshop/ bijvoorbeeld. Is misschien ook een tip om daar voor accu’s te kijken, als je de afmetingen + gewicht hebt kun je er een met betere specificaties zoeken daar :)

Steph -

Hahhah, ik zag zijn 2 grootste problemen direct, want die had ik zelf ook gehad: 1. Het ding gaf vision trouble weer op zijn scherm: het was er te donker waardoor je een belangrijk deel stabilisatie mistte. 2. Hij had hem op Outdoor mode staan! Outdoor zorgt dat het ding niet zelf opstijgt met het relief mee (als hij van de grond naar de tafel gaat stijgt de Drone niet automatisch op om de zelfde afstand tussen de Drone en de tafel als tussen de Drone en de grond te creëeren). Ook dat zijn stabilisatie keuzes. Dat is uiteraard geen probleem, maar als de Drone op outdoor staat, vliegt hij veel lomper en onbehoudender: buiten wil je hard kunnen en heb je de ruimte. Naast een aantal andere settings neemt indoor subtiel reageren mee :D

Lieneke -

Hey, dat is Alexander! Oud klasgenootje van me op de middelbare school!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous