Glijbaan in een gebouw

Op Boing Boing vond ik het volgende filmpje van een glijbaan in een groot gebouw. Ze linken er ook nog naar een slideshow van meer gebouwen waar ze glijbanen in gemaakt hebben. Ik vind het erg grappig en vraag me af waarom we dat niet veel meer toepassen ;). Is vast bevordelijk voor brandveiligheid etc? ;) Update: ;stefan linkte deze in de comments, ik wilde jullie hem niet onthouden! :)

Comments oude systeem:

Steph -

Hoe cool :) Ik neem hem even op in de post :)

Stefan -

Stefan -

Dat is dezelfde groep als die een keer een speedlane gemaakt heeft voor een metrostation. Die doen acties met _tijdelijke_ glijbanen.

Steph -

Heel cool :) Had ik nog nooit gezien of van gehoord! Ik ga die speedlane ook eens googlen ;).

Mark -

Ik denk wel dat je kostuum er een beetje van naar zn grootje gaat. Verder is het concept natuurlijk wel leuk en relatief ongevaarlijk :p Alle kantoren van Nederland, ik zeg: Doen!

Steph -

Omg, doen :P Maar mjah, als je zo’n enorme glijbaan zag in zo’n gebouw zou ik toch even een paar minuutjes lak aan mijn pak hebben ;). Ik zou er overigens inderdaad geen dagelijkse traditie van maken dan! Relatief ongevaarlijk? Relatief is dat het enorm verschilt tussen bijvoorbeeld een normale gebruiker en jou? :P

Adding content to the end of the web.

Next
Previous