Film: Ink

Ink Ik had gisteren wel weer eens zin in een film. Ik had er nog één op de todo lijst staan, die ik eigenlijk wel wilde zien, maar nooit zin in had als het erop aankwam. Dit omdat hij een nogal lastige beschrijving mee kreeg: heel alternatief camera werk, nogal een conceptuele film, kunstzinnig, veel vreemde beeldeffecten. Dat zijn niet echt woorden waar je mee lokt zullen we maar zeggen. Je zet hem ook niet echt makkelijk aan met visite erbij, aangezien je geen idee hebt wat je kan verwachten. Gisterenavond heb ik hem dan toch maar gekeken met ;iris. En potverdorie, wat was hij goed. Ik weet niet of iemand het kent, maar Ayreon heeft een CD “The Human Equation” gemaakt, een muzikaal verhaal, prachtig uitgewerkt met een aantal wendingen die diepe indruk op me gemaakt hebben. Ik vond dit dezelfde belevenis, maar dan met een vleugje Narnia. Alles is prachtig gedaan, de effecten versterken je beleving heel snel en gelukkig(!) werd het er niet zweverig van. De film maakte echt impact en bij de aftiteling bevond ik me echt in een vacuüm. Met recht een kunststukje, bizar goed gedaan. Ik raad hem dan ook aan iedereen aan. Het gaat over goede en slechte energie, dromen en nachtmerries en hoe dingen je vormen. Maar dan alles goed tastbaar gemaakt. De trailer voor de geïnteresseerden:

Comments oude systeem:

Rob -

Hij is toegevoegd aan couchpotato.

Steph -

Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous