Lang, lang geleden ging ik vaak rennen

Dus, het was weer eens hoog tijd dat ik dat oppakte. Eerst ben ik naar Van Tilburg gereden om een band te kopen waar mijn iPod in kan. Dat is al lange tijd een grote frustratie onder het rennen, dat gebungel… Geslaagd met mijn missie ging ik opgewekt richting bossen :). Ik moet zeggen dat het me zwaar viel, vooral omdat ik het natuurlijk te lang niet meer gedaan had. Wat me niet hielp was dat ik bedacht had om in de bossen te gaan lopen, lekker in mijn uppie. Mooi plan, mooie natuur, mooie omgeving, maar na 2,5 kilometer mul zand dacht ik wel dat ik stuk ging. Gelukkig kwam ik toen een verhard fietspad tegen, waarop het teruglopen voelde alsof ik pauze nam. Debiel genoeg heeft mijn foon het tweede deel van de run niet vast gelegd? :S. Maargoed, je hebt er niet veel verbeelding voor nodig: van de start naar het einde is 1 rechte lijn verhard fietspad welke ik genomen heb. Ik schat dat ik 4,5 km gelopen heb. Het was wel erg lekker weer eens. Ik moet het deze lente maar heel wat vaker doen!  
Grotere kaart weergeven

Comments oude systeem:

Steph -

Hehheh, dat gaan we een keer afspreken :D

Steph -

Koreaans? Misschien dat het dan al misging bij dat misverstand? :P

Herman Ronk -

Ik ben zelf absoluut niet van het hardlopen, maar lange afstanden gewoon lopen is dan weer wel leuk :P.. Toch gaat de voorkeur uit naar fietsen, maar dat komt er niet echt meer van :(

Steph -

Hehheh, nou, ik heb vandaag dus ontdekt dat ik niet van mul zand ben :)

Danielle -

Ow die band voor je iPod is wel een erg goed idee :D ik weet ook nooit waar ik mijn mp3 speler moet laten dan! Leuk dat we ongeveer tegelijk het hardlopen weer oppakken :) nu nog fanatiek volhouden! :D

Steph -

Gaan we doen :) We houden elkaar wel op de hoogte en crossposten wel :D

Ed -

Stoer!! Ik ben niet van het hardlopen, fietsen is wel leuk maar dan voor mijn plezier. Vroeger wel veel gesport, badminton in de hoge klasse, ongeveer 7 jaar gedaan, teakwondo (vechtsport), bruine band, ongeveer 7 jaar gedaan, fitness en body building, 5 jaar volgehouden…..op dit moment ff niets meer. Gezinsleven is ook topsport.

Steph Janssen -

Hahhah, dat geloof ik ja :) Ik heb overigens ook jaren taekwondo gedaan :)

Stefan Mennes -

34 kmpu!? Note to self, niet met Steph mee lopen.

Steph -

Hehheh, de GPS is soms wat erratic ja, zoals hij ook op het eind gewoon de hele terugloop niet gecaptured heeft… Denk dat ik die ergens anders moet gaan dragen :D

Ed -

Echt?? Oke……was toen helemaa in gok ik, teakwondo…….:*). Haha

Steph -

Ik weet niet, ken eigenlijk niet zoveel mensen die het gedaan hebben :). Ik ben overigens nooit verder gekomen dan de witte band omdat ik maar niet wilde leren tellen in het Japans :)

koelkastentemperatuurcontroleur -

ook ik sluit mij aan bij de mensen voor wie hardlopen niks is… voor mij is fietsen hetzelfde als lopen…. niet voor mij dus…. geef mij maar de motorfiets… Steph, wanneer gaan we rijden?

koelkastentemperatuurcontroleur -

toch weer jammer….. teakwondo is koreaans….. dus je hoeft helemaal niet te tellen in het japans…. dat is voor karate :) daar weet ik dan weer wat meer van ;-)

koelkastentemperatuurcontroleur -

lijkt ons een goed plan :-) als het maar na 22 april is… want dan heb ik mijn nieuwe motor:) een prachtige Suzuki RF900r

Adding content to the end of the web.

Next
Previous