Hartband met bluetooth besteld

Polar WearLink+ transmitter with BluetoothOkay, dat is wel heel leuk :). Ik heb Sports Tracker in gebruik en deze ondersteund via bluetooth de Polar WearLink+ transmitter with Bluetooth. Een band die ;Alexander me ook al aanraadde. Aangezien ik altijd Sports Tracker gebruik bij het rennen en deze de band specifiek ondersteund leek me dat wel een aanwinst. Helaas is Sports Tracker enkel voor Nokia’s beschikbaar. Ik heb nu eenmaal een N95-8GB, dus veel keus is er niet. Runkeeper werkt bijvoorbeeld niet op de Nokia. Dit keer lijk ik daar eens geluk mee te hebben overigens, aangezien tot nog toe enkel Sports Tracker en RunGPS deze bluetooth hartband lijken te ondersteunen. Ik hoop dat hij snel binnen is! :) Voor Nokia heb je bij deze band dus Sports Tracker nodig, met RunGPS kan je een Android of Windows telefoon gebruiken :). Wanneer ik hem binnen heb meer hierover :D

Comments oude systeem:

Danielle -

Cool! miCoach, het programma dat ik gebruik, heeft ook een hartslag-functie erop zitten, ik vroeg me al af hoe die dat ging meten dan. Maar dat zal ook wel via zoiets zijn. Ben benieuwd wat jij er van vindt in ieder geval :) Ik heb vandaag trouwens wel zo’n band voor om je arm gekocht, waar mijn BlackBerry inpast :)

Steph -

Groot gelijk! Die band zorgt voor rust, niet meer de hele tijd gebungel en telkens gedoe :). Het enige waar ik nog last van heb is dat mijn plugjes uit mijn oren vallen onder het lopen, weet je daar wat handigs tegen?

Edwin Broeken -

Om mijn trainingen (en gewicht) bij te houden gebruik ik de Android app “CardioTrainer” van WorkSmart Labs. In de applicatie kun je ook een bluetooth hartband koppelen en daar staat deze vermeld als ondersteund model. Ik gebruik de app verder (nog) niet om buiten te sporten met GPS en ik vul dus eigenlijk op dit moment ook alleen maar achteraf in wat ik gesport heb bij de fitnessclub of op de squashbaan. Ik verwacht zelf ook niet op korte termijn deze hartband aan te gaan schaffen. Wel handig dat deze dus ook vanuit een duitse webshop verkocht wordt, want ik had hem alleen nog maar op Amazon.com gevonden.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous