Rennen dag 2: Bomenpark

Jeetje, deze viel echt tegen. Maargoed, hij zit er weer op :)  
View Larger Map

Comments oude systeem:

Anja -

Goed bezig zeg! Ik heb er ook aan gedacht misschien te gaan hardlopen, m’n conditie is nogal brak en we hebben een prachtig gebied direct achter huis. Maar het kost me al genoeg moeite om het fietsen naar m’n werk (±15 minuten, hehe) weer op te pakken ;) Nu is het gelukkig weer lekker weer, dat helpt misschien!

Steph -

Fietsen en lopen is echt niet te vergelijken, zijn hele andere spieren. Dus goede kans dat het ene veel beter gaat als het andere hoor :). Het goede weer helpt me goed. Het grote voordeel aan rennen vind ik dat je het zo snel hard kan opbouwen. Ik probeer om de dag a 2 dagen te rennen. Je doet gewoon wat je kan en zet haalbare doelen, teken bijvoorbeeld een route van 3 a 4 km uit. Als je die grotendeels stevig doorloopt omdat het rennen niet wil is dat helemaal niet erg. Tegen de 3e keer begin je al enorm te merken dat je idioot veel verder komt. Rennen werkt echt snel. Na een tijdje gaat het prettig en makkelijk, zeker wanneer je je eigen prettige tempo gewoon aanhoudt…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous