Dagje Blijdorp, Hobo with a Shotgun

Flamingo’s

Afgelopen donderdag was natuurlijk een feestdag. Alhoewel ik me eigenlijk voorgenomen had mijn moeders HTPC af te ronden en mijn werk in te halen hadden Freddy, Kim en Iris andere plannen. Zo kwam het dat we ’s morgens vroeg onderweg waren naar Blijdorp in Rotterdam. Duidelijk was al snel dat we niet de enigen waren die deze plannen hadden, maar gelukkig vonden we een gratis parkeerplaats die redelijk dicht bij de ingang was :).

Dit was natuurlijk ook een leuk moment om mijn telefooncamera uit te proberen, dus foto’s en de onderstaande video zijn ermee geschoten :)

We hebben flink genoten van een zon overgoten dag waarin we veel gezien hebben. We hadden allemaal wel een dier waar we heen wilden :) Dit hebben we ’s avonds afgerond in de McDonalds en de film Hobo with a Shotgun. Deze film was echt een domme spluttermovie. Ik had gehoopt op zoiets grappigs als Shoot’em up, maar dit was niet het geval. Grof, goor en bloederig. Heb ik overigens normaal niet zoveel moeite mee, maar ook de psychopatische tegenstanders waren in deze film wel heel erg gemaakt en over the top. Ik zie dat hij op IMDB toch aardig hoog aangeschreven wordt, dus ik zal hier wel de trailer linken, maar zelfs Freddy vond hem niet zo goed..

Comments oude systeem:

Mandy -

Brrr…die trailer belooft idd niks goeds. Ga daar al half van over m’n nek :p Het eerste deel klinkt een beetje als een slecht aftreksel van Boondock Saints: al het uitschot afmaken. Maar kga deze toch echt niet kijken :P haha. Jammer dat ‘ie zo slecht was!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous