Korte update tussendoor, wat komt binnenkort?

Karten met SligroHet is even stil geweest na onze terugkeer uit IJsland, dit heeft alles te maken met de enorme drukte waar ik in terecht gekomen ben, waar het werk overal de spuigaten uit loopt. Dingen voor CampZone, dingen voor 2e2, dingen voor Sligro en vooral veel voor familie. Wel kan ik al aangeven wat ik hier binnenkort zal plaatsen:

  • Een laatste IJsland blog om de serie af te sluiten met een samenvatting en de foto’s.
  • Een blog over de mediacenter van mijn moeder, waar ik aan het vechten ben met XBMC in combinatie met mini-ubuntu.
  • Nog een stukje over Trakt.tv en Follw.it

BBQ bij Glenn en ClaudiaHet afgelopen weekend heb ik nogal geforceerd plaats gemaakt voor sociale zaken om weer een beetje de contacten op te pakken. Een erg gezellige en spontane BBQ bij Glenn en Claudia en een teamuitje met mijn Sligro-collegae. We zijn gezellig gaan eten, gevolgd door karten in Duitsland. Spreekt voor zich dat ik beide uitjes goed kon gebruiken en er dan ook goed van genoten heb!

Rob -

Misschien de volgende keer wat minder snel rijden, dan vinden wij het ook leuk ;-)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous