Dick (bijna) 70 en Cadzand

Afgelopen weekend was een weekend weg. En dat was heerlijk. Naar het net niet buitenland met heus ’s zomers weer aan het strand. Heerlijk! Dick wordt bijna 70, iets waarbij men hem graag op een verrassingsfeestje wilde trakteren. Dat is dan ook goed gelukt. Er was een groot feest georganiseerd bij de Moio Beachclub in Cadzand. Daar verschenen heel wat vrienden en familieleden ter ere van hem, waar het een heel gezellig feest werd in een mooi ’s zomers zonnetje! Hoe iedereen er in is geslaagd dit tot het eind toe een verrassing te laten zijn is ook aardig uniek :). We bleven die nacht in een hotel in Cadzand, we hoefden dus niet direct al dezelfde avond terug te rijden. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt door met Iris, Joost, Myrte, Cleem, Marina, Ed en Carin nog even in de hotelbar te blijven hangen. En daar hadden we bijna gebowled :P. Uiteindelijk hebben we genoegen genomen met wat drankjes en bittergarnituren voor het bedtijd werd. De volgende ochtend hebben we met een groot deel van de familie ontbeten. Als je daar dan toch wakker wordt is een strandwandeling voor je naar huis gaat logisch. Ook de wandeling was heel gezellig. Daarna zijn we vertrokken omdat we ’s avonds in het klein ook bij elkaar zouden komen met familie. Het was precies een half jaar geleden dat we afscheid namen van Papa. Dit hebben we prettig in beperkt gezelschap herdacht. Het is fijn om te zien wat voor hechte groep hij achtergelaten heeft. Het voelt fijn om stil te staan bij hoeveel moois en humor er is gebleven. [gallery link=“file” orderby=“ID”]

Adding content to the end of the web.

Next
Previous