Battlefield 3 en Redmine

Battlefield 3Wat een heerlijk weekend heb ik gehad :). Nerden en gamen. Dat was te lang geleden! Op werk ben ik bezig met Redmine, een open source projectmanagement tool. Die is ontzettend interessant en voor een hoop zaken erg goed toe te passen. Helaas krijg ik hem niet volledig goed aan de gang. Herman bleek echter ook geïnteresseerd in deze software. Mooie reden om weer een keer af te reizen naar Dordrecht dus. Met Herman ben ik dan ook de hele dag met Redmine bezig geweest. Een deel van de middag was ;eric er ook, waardoor we ook wat hebben kunnen bij praten. Alhoewel het niet geleid heeft tot een werkend systeem hebben we er weer veel van opgestoken, wat toch wel hoop biedt voor de toekomst. We hebben ’s avonds erg lekker gegeten. Lieneke en ;iris zijn er ’s middags op uit geweest en hebben gezellig samen geluncht. Met een paar afleveringen van Community was de dag compleet. Het was veel gedoe met linux, ruby en alle problemen daar omheen. Hilarische bijeenkomst was het filmpje dat Rob Crommentuin deelde op twitter dat toevallig over ruby ging. De zondag stond voornamelijk in het teken van Battlefield 3. Wat blijft dat toch een heerlijke game. Alhoewel er veel eigenaardigheden en bugjes in zitten, blijf ik het een van de mooiste en beste games ooit vinden. Als je die met zijn allen speelt is dat toch altijd wel bijzonder gezellig. Als je de game echter met ;matt speelt is dat altijd hilarisch. ;matt heeft altijd vreemde problemen. Voor sommige van die problemen heeft hij speciale knippers uitgevonden, maar een paal in iemand zijn basis is blijkbaar dodelijk. Het was een gezellige middag met Floks, ;tom, ;stefan, Rob en anderen die voorbij kwamen :). De gezellige afsluiter van zondagavond was Pirates of the Caribbean: On stranger tides met ;freddy en ;kim. Die hadden we allemaal om één of andere reden nog niet gezien. Kortom, veel techniek en gamen en vrienden. Was echt weer eens nodig.

Comments oude systeem

mattijs -

Uiteindelijk is die paal gaan liggen… dat probleem ook weer opgelost :)

Steph -

Alleen jammer dat ik er onder lag ;)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous