Volle bak, leuk weekend :)

Aldith Hunkar en Anne-Marie bij de opening van InterartNa vrijdagmiddag op een moment te constateren dat ik echt nog de enige op kantoor was (iedereen had verplichtingen thuis ofzo) heb ik nog een tijdje lekker kunnen werken. Vervolgens thuis de vrijdagavond grotendeels nog werkend ingedeeld en veel af kunnen krijgen. Zaterdag was weer een bijzondere dag, het was weer tijd voor de opening van Interart Beeldentuin. Sinds heel wat jaartjes helpen Cleem en ik mee met parkeren, terwijl Myrte meehelpt in de verkoop. Een familie inspanning altijd, die erg veel gezelligheid met zich mee brengt! Het is leuk om het met zijn allen op te pakken, waar Dick en Astrid er zo veel moeite in hebben zitten. Het werd een mooie dag. Wel iets rustiger als normaal. Meestal is het extreem druk, vanwege de regen nu was de opkomst iets minder. Dat was eigenlijk helemaal niet erg. Alhoewel fris hadden we regelmatig zon en bleef het goed droog. De beeldentuin is continue goed gevuld geweest. De opening was erg leuk met de bekende Aldith Hunkar (zie de foto) die we ook al hadden ontmoet bij een andere gebeurtenis. Wat een leuke vrouw blijft dat toch :). Na deze dag zijn we met zijn allen lekker uit gaan eten. Met een bijzonder grote groep zijn we bij restaurant Ne9en in Heeswijk neergestreken. Dat was fijn. Veel bijgekletst met grote gezelligheid. Daarna ben ik snel naar huis gegaan. Ik zou nog aansluiten bij de lanparty van onze groep in Houten. Dat ging ik echt niet meer halen, dus dan maar online joinen! Dat was helaas alles behalve een succes. Eerst moest ik na het hdd falen van vorige week nog Battlefield 3 downloaden. Toen ik die binnen had zag ik net iedereen de server verlaten. Jammer van dat uurtje. Toen zag ik een uitnodiging om mee worms te doen. Toen ik daar 15 minuten in zat te wachten na het instellen en installeren zag ik op twitter dat ze onderweg naar huis waren. Kortom, niets gelukt. Volgende keer dus maar weer fysiek bij zijn, dat gaat een stuk beter :). Vervolgens maar een film gekeken en naar bed gegaan. Zondag zijn we begonnen met een lunch bij mama, moederdag! In de middag hadden we ook een afspraak bij de familie Keasberry, welke ons hadden uitgenodigd om eens bij te kletsen, ook naar aanleiding van mijn vader. Dit is een zonovergoten heerlijke middag in de tuin geworden, met geweldige gastvrijheid en gezelligheid. Pas laat ’s avonds kwamen we thuis. Lekker genoten en zelfs een beetje verbrand. Kortom, een erg fijn weekend, waarin ik alleen baalde dat ik niet mee had kunnen gamen met de mensen die in Houten zaten :).

Comments oude systeem

Quindor -

Ja, jammer dat je er niet bij kon zijn in Houten. En de Battlefield3 timing was inderdaad een beetje ruk. :( Volgende keer beter, word weer gezellig! :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous