Heerlijk zwaar weekend: motor, bowlen, Japanner, Barcraft, moe.

Het afgelopen weekend was genieten, maar ook behoorlijk pittig. Vrijdagavond begon heerlijk. Geen plannen, geen afspraken. Even tot rust komen. Wel moesten we vroeg naar bed. Ik had zaterdag een motortocht gepland staan met Remy van Dijk. We zouden om 10:00 uur ontmoeten bij de AC aan de A27 bij Nieuwegein, om zonder enig doel of bestemming een motorrit te maken. AC NieuwegeinDaar begonnen we met een lekker bakje koffie en in mijn geval een licht ontbijtje. Ik had hiervoor immers al om 9:00 uur moeten vertrekken, wat niet helemaal van harte ging :). We zijn toen gaan rijden zonder enige bestemming. We volgenden gewoon de dijken en wat er maar leuk uitzag. Slingerend en redelijk random zijn we rond de lunch neergestreken in Wijk bij Duurstede, waar we genoten van een heerlijke goede uitsmijter. Stuwcomplex DrielOnze tocht vervolgd zijn we slingerend boven Arnhem uitgekomen. Via een onwijs mooie route, zonovergoten en alles in bloei kwamen we uiteindelijk bij het Stuwcomplex van Driel uit. Daar hebben we een tijdje genoten van het mooie weer en gekeken hoe een paar schepen hier doorheen werkten. Een bijzonder mooie omgeving en rit! Het was heerlijk om zonder bestemming rond te rijden. Continu “verdwaald” zonder bestemming of doel is heerlijk ontspannen rijden. Vanuit Driel zijn we naar Ede gereden om daar een terrasje te pikken. Na nog een goed uur genoten te hebben van de zon en gesprekken zijn we beiden onze eigen weg gegaan. ’s Avonds had ik immers het vrijgezellenfeest van Cleem en Marina. Deze hadden eerst eten bij de Japanner (Moshi Moshi in Uden) op de agenda staan. Daar hebben we met de familie gezellig genoten van allerlei Japanse gerechtjes. Daarna gingen we door naar Oss, om te bowlen in de Naaldhof. Raar maar waar, ik werd eerste. Gezien ik geen goede bowler ben zegt dit denk ik meer over de rest van de groep :). Mijn moeder werd derde, dat was ook een leuke verrassing. Dit was ook erg gezellig, waarna we moe en voldaan naar huis gingen. BarcraftDe volgende dag stond in het teken van Barcraft. Zoals mensen in de kroeg voetbal gaan kijken wanneer er interessante wedstrijden zijn. Zo organiseren wij een evenement waar mensen naar de prestigieuze internationale wedstrijden van Starcraft kunnen kijken. Een gezellig afgeladen Winkel van Sinkel in Utrecht. Hiervoor moesten we om 13:00 uur verzamelen in Houten, waar we zouden laden. Vervolgens in Utrecht opbouwen en zorgen dat we voor 17:00 uur open konden. Dat hebben we net gehaald. Helaas duurde het even voor we op de beamer ook geluid hadden vanwege een miscommunicatie. Maar dit euvel was ook snel gefixed :). Om een uur of 12:00 konden we afbreken en de spullen weer in Houten gaan lossen. Rond een uur of 2:00 ging ik richting mijn bed. Een pracht-weekend, maar ik ben wel aan de volgende toe :).

Comments oude systeem

Herman -

Driel, daar heb ik nog een paar jaar gewoond :) Inderdaad een erg mooie omgeving daar.. Barcraft was weer lachen, gelukkig iets korter dan de vorige keer waardoor het wat beter te behappen was dan de 4 uur langere zit van de vorige keer :)

koelkastentemperatuurcontroleur -

jaaaaa vooral de motorrit was een echte aanrader!

Stefan -

Wanneer gaan jullie weer dan? Haak ik ook wel een keertje aan ;)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous