Dam tot Dam loop, 1ste training

Zoals sommigen wellicht al opgemerkt hadden ga ik meedoen met de Dam tot Dam loop. Dat is 16 kilometer, wat zeker heel veel meer is dan ik nu kan. Ik denk dat het goed en gezond voor me is om dit te gaan proberen. Het maakt mijn normale rennen wat meer noodzakelijk en daarmee heb ik een stok achter de deur. Tevens zullen Cleem en Guus meerennen en gaan we dus ook af en toe gezamenlijk trainen. Op dit moment heb ik er niet al te veel vertrouwen in. Ik begin nu pas en de loop is al in september, na de grote vakantie. Ik heb al vaker opgemerkt dat ik niet echt aan lopen toe kom tijdens ;CampZone bijvoorbeeld is een drukke bedoening waar de dagen zich slecht laten plannen en waar je voortdurend moe bent en last van de benen hebt door de vele kilometers die je daar als organisatie over het terrein slentert. Wel ga ik er serieus voor. Ik ga 3x per week rennen en zal hier mijn vorderingen voornamelijk voor mijzelf bijhouden. Ik zal deze blogupdates die training gerelateerd zijn niet meer “spammen” na deze openingsblogpost, anders stoor ik daar 3x per week mee. Nieuws en ontwikkelingen misschien wel. Wel kan je als je mijn site bezoekt de categorie Dam tot Dam loop kiezen om ze allemaal te zien. Afgelopen dinsdag heb ik de eerste training gedaan. Ik heb 4,5 kilometer gerend, waarvan ik bijna een kilometer niet verder kwam dan snel lopen. Kortom, ik moet aan de bak!

Comments oude systeem:

Joene -

Je loopt zoveel op CampZone dat je niet aan lopen toekomt? :P Raaaaar verhaal

Steph -

Ja, lopen is niet rennen.. En dan loop je naar de helft toe al te sloffen met zere benen en voeten :).

Frederik -

Goed bezig! Doe je het onder begeleiding via mp3 of geheel zelf? De begeleiding via mp3 is echt aan te raden, gaat het een stuk makkelijker van.

Steph -

Euh, tot nu toe helemaal zelf. Maar op Twitter werd me net Evi aangeraden: http://t.co/Upw6IDo7 Als iedereen daar zo positief over is moet ik dat misschien maar eens proberen :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous