Fijne verjaardag Pap!

Eugène JanssenVandaag is papa jarig, weer een moment om er bij stil te staan. Vanavond komen we weer allemaal bij elkaar om hier bij stil te staan. Natuurlijk missen we hem nog heel erg, toch is het fijn om hier met zijn allen toch even gezamenlijk wat mee te doen. Wie niet vergeten wordt leeft lang… Gisteren bij de boekpresentatie van ;Anne-Marie die haar nieuwe boek “De kracht van duurzaam veranderen” presenteerde, mochten Myrte en ik weer ruimte geven aan de ;EJF en daar mensen over vertellen. Anne-Marie stond er zelf natuurlijk ook even bij stil in haar presentatie. Oproepje voor wie wil..: Ik maak vandaag (natuurlijk heb ik ook een ander cadeau gehaald :) ) in ieder geval weer geld over naar dit goede doel. Als je zelf ook een paar euro zou willen geven voor zijn stichting kan je hier de gegevens vinden. Als je van meer van de digitale wereld bent en het liever digitaal (gemakkelijk) zou willen afhandelen mag je het ook naar mijn paypal storten (steph@taizer.net), dan maak ik het daarna zelf ook weer over (en zal je van een screenshot van mijn afschrift voorzien met bewijs). Sorry voor dit korte oproepje! :D Gisteren had ;Anne-Marie haar boek presentatie: “De kracht van duurzaam veranderen”. Dit was wederom een bijzonder spectaculair gebeuren. Gepresenteerd door Eva Jinek deden Ruud Koornstra, Susanne Rolaff, Feike Sijbesma en Bernard Wientjes het woord voor dit boek. Naast natuurlijk een spectaculair verhaal van ;Anne-Marie zelf. Pap zou zeker enorm trots geweest zijn, zoals wij het allemaal waren. Hoe geweldig is het om een vol DeLaMar theater te hebben voor een boek! Niet alleen dat, maar dan ook nog even het bericht op de dag van de Duurzaamheid dat ;Anne-Marie volgens de lijst van Trouw gewoon nummer 33 is op de lijst van de Duurzame 100 Nederlanders en daar dus 61 plaatsen op gestegen is. Ik zou van plaatsvervangende trots naast mijn schoenen gaan lopen ;). Kortom, een hoop te vieren vandaag. Ik hoop dat ze boven goed internet hebben, ik weet zeker dat pap meeleest en er ook goed van kan genieten…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous