Motorrit naar Harderwijk

MotorritAfgelopen zondag zijn we met een aantal mensen maar weer eens op de motor geklommen. Het leek namelijk aardig goed weer te worden.

Daarnaast was er ook een mooie aanleiding: Herman had zijn motorrijbewijs gehaald. Die was dan ook via Facebook de initiatiefnemer van dit gebeuren. Ongeveer op zo’n manier dat ik via Facebook ontdekte dat het vanuit mij thuis gebeurde. Erg leuk en goed gezellig.

Helaas werd Herman getroffen door dikke pech. Die zou in de loop van afgelopen week zijn rijbewijs ontvangen, maar dat ging niet door. Bij de gemeente Dordrecht hadden ze een “foutje” gemaakt, waardoor hij gewoon een nieuw rijbewijs kreeg zonder de extra categorie. Dat was natuurlijk bijzonder sneu voor de organisator. Ron had voor de gelegenheid al een motor gehuurd, dus we hebben in ieder geval besloten het wel door te laten gaan. Herman besloot zelf in ieder geval te komen kijken bij het vertrek en Lieneke had besloten om bij Freddy achterop te gaan.

Zo vertrokken we zondag dus rond een uur of één met Bo, Iris, Freddy, Ron en Lieneke. Herman en Dorien kwamen even mee om uit te zwaaien. Ik had een ritje voorbereid, wat een stukje door Duitsland zou gaan. Helaas bleek Bo niet door Duitsland te mogen en te durven omdat zijn motor voor hun wetten te veel geluid maakt. Daarop hebben we maar besloten om met mijn ANWB toertochten kaart richting Harderwijk te rijden. Dit ligt centraal bovenin, dus leek me een prima random keuze. Het is uiteindelijk ook een mooie rit geworden, genoeg gelachen en veel plezier gehad. Rond een uur of 16:00 arriveerden we en waren we zelfs nog compleet! :D Bo moest toen naar huis, dus we zijn gezamenlijk de snelwegen afgezakt naar huis. Daar hebben we samen nog even het pannenkoekenhuis aangedaan, waar Herman en Dorien ook weer aanschoven. Een mooi en gezellig einde van een mooie en gezellige dag! We hebben uiteindelijk 207 km gereden: View Larger Map En toen zag ik dat Herman er ook wat over geblogd heeft :). Lees dat hier!

Comments oude systeem:

Frederik Muller -

Voor de volgende keer: de Duitse politie is op zich niet zo streng. Als je controle krijgt ben je inderdaad de sjaak (tenzij je ter plekke een goede geluidskiller erin kan stoppen), maar de kans daarop is heel, heel erg klein. Mijn uitlaat maakt ook teveel lawaai en ik heb er toch al meerdere weekenden Eifel opzitten ;)

Bo -

En een geluk dat we niet door Duitsland zijn gereden. Er waren namelijk flink wat controles op de duitste grenzen dit weekend.

Motorrijbewijs « Herman�s Weblog -

[…] een linkje naar Steph zijn verslag van de rit gisteren :) Delen:LinkedInTwitterRedditFacebook Tagged as: Dordrecht, Motor, weekend Leave a comment […]

koelkastentemperatuurcontroleur -

volgende keer heb je een extra deelnemer :)

Frederik Muller -

Hoeveel teveel lawaai maakt jouw motor dan?

Steph -

Freddy durft het wel :) Is die van jou zoveel erger, of ben je gewoon een sissie? :)

Steph -

Ja, je gaat mee dan? :)

Herman Ronk -

Ik \o/

Steph -

\o/

Adding content to the end of the web.

Next
Previous