Vrijgezellenfeest Freddy en Kim

IMAG0084Gezien Freddy en Kim gaan trouwen was er natuurlijk ook een vrijgezellenfeest nodig. Ik kreeg de twijfelachtige eer om het voor de mannen te regelen. Twijfelachtig, omdat het eigenlijk nog niet zo eenvoudig is. Veel regelwerk, geheimhouding, uitzoeken en fixen. Oh ja, je moet natuurlijk ook bedenken wàt je gaat doen. Hilda (de zus van ;freddy) deed het voor de dames en ik voor de heren. Ik vond het spannend, omdat je alleen maar kan hopen dat het allemaal in goede aarde valt en of iedereen het met het uitje eens is. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan. De dag begon zoals je op het plaatje hierboven ziet met tank rijden. Gezien Freddy nogal veel de documentaires van leger en wereldoorlogen volgt leek me dat wel wat voor hem. Google liet me weten dat het bestaat. Dat was echt heel erg stoer, dus maar eens regelen! En ja, het bleek ook echt stoer! Het ging best lomp en het terrein was hier en daar ook goed voorzien van diepe kuilen. Volgens mij heeft iedereen hier wel behoorlijk van genoten. Ik had verwacht dat je het na een rondje wel had gezien, maar het geweld, de herrie en de lompheid van die tank in combinatie met het terrein maakten het bijzonder. Het is erg leuk zo’n ding te besturen, maar ook leuk om achterin met zijn allen door elkaar geklutst te worden! IMAG0125Na het tank rijden stond schieten op het programma. Freddy heeft altijd aan boogschieten gedaan, dus wellicht was het leuk om dat ook op het programma te hebben. Grappig genoeg leek het schieten me beter af te gaan dan hem. Ik denk dat hij met zijn boogschieten te chique en uitgebreid materiaal gewend is geraakt om het nog met zo’n simpele te kunnen :P. Naast de bogen waren er ook kruisbogen en luchtbuksen. Toch erg leuk om mee te schieten! IMAG0149Daarna stond een rondrit in bugxters op het programma. Alle heren naast elkaar in bugxters. Via de openbare weg de bossen in. Daar hebben we een aantal stevige lompe rondritten gemaakt. Erg lomp mag ik wel zeggen, tot groot vermaak van mezelf en Jechonja, waar ik de bugxter mee deelde. We kwamen met zijn allen aardig uitgelaten en gezandstraald terug. Het was echt een leuke activiteit! P1020466Kim had met de dames een ander dagje! Kim had sterk aangegeven dat ze in ieder geval niet porselein wilde schilderen. Daar heeft Hilda natuurlijk goed naar geluisterd :) :). Gelukkig was het er maar één en mocht ze hem daarna kapot gooien. Jammer genoeg bleek Kim zich er toen al aan gehecht te hebben, waardoor dat ze hem heeft bewaard. Dat of ze wilde gewoon geen troep in huis, dan heeft ze hem ondertussen misschien stiekum weggegooid. P1020487De dames hebben daarna nog Midget golf, laserquest en lasersquash gedaan. Aan de foto’s te zien hebben ze zich goed vermaakt :D. De avond eindigde in een avond gezamenlijk achter de BBQ, waar Hilda het eten bijzonder goed had verzocht. Hier zagen de mannen en vrouwen elkaar weer en had iedereen elkaar flink wat te vertellen. In de loop van de avond is iedereen om de beurt een beetje vertrokken, allemaal moe en voldaan. Stiekum was het een zware dag geweest :). Dan om af te sluiten nog 3 filmpjes:

_Jl7Q En natuurlijk ook een filmpje met de Buxters!
Dan had Herman nog een compilatie van de dag gemaakt, met behulp van Bo zijn filmopnamen:

Comments oude systeem

Danielle -

Klinkt als een geweldig leuke dag! Dat tank rijden lijkt me echt stoer, nooit geweten dat je zoiets als recreatie kon doen. Veel campzoners die dit jaar trouwen of verloven trouwens!

Joost Van Steenderen -

NIet vergeten die Alpine doppen mee te nemen ;) Volgens mij wel een perfecte dag voor Freddy!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous