Eerste papiertje is binnen!

Gastblog van Myrte

verklaring minor Na bijna drie volledige studiejaren is het eerste papiertje binnen! Ik heb een verklaring afgelegde minor ontvangen. Het gaat om de minor Arbeids- en organisatiepsychologie. Door het volgen van de cursussen arbeidspsychologie, organisatiepsychologie, arbeids- en gezondheidspsychologie en personeelspsychologie is het eerste deel van m’n studie afgerond. Op dit moment moet ik mijn bachelorstage nog afronden, dit valt in de profileringsruimte. Voor de major verplichte keuze moet ik mijn bachelor-onderzoek nog goed afronden. Het einde van mijn bachelor Sociologie begint dus in zicht te komen, spannend!

Coments oude systeem

Steph -

Gefeliciteerd, dat begint lekker op te schieten :)

Chris -

Idd gefeliciteerd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!!

Myrte -

Thanks!!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous