Het één na laatste weekend...

Tjonge, wat heb ik twee volle weekends gehad. En geen tijd om te bloggen. Maar ik wilde dit toch inhalen, vooral omdat ik het zelf nog wil kunnen teruglezen :). Dus jup, deze is niet heel actueel, maar voor mij wel :). 02-IMAG0192Het vorige weekend was goed gevuld. Voor het eerst in lange tijd had ik weer eens besloten mee te gaan (na lang aandringen van Freddy, Kim, Sandra en Andries) naar Fortarock XL. Ze hebben flink moeten aandringen, wat opmerkelijk is, want ik vind het erg leuk en het is om de hoek. Ik wilde niet mee omdat ik er eigenlijk geen tijd voor 08-IMAG0207heb. Eigenlijk heb ik juist om die reden besloten het wel te doen dan. En dat bleek meer dan de moeite waard. Het opvallende was dat Iris en ik er uiteindelijk veel te vroeg waren, om 11:15 uur al. Om 11:00 uur was het festival terrein open en daar mikte ik toch echt op. De ervaring is dat het moeilijk is om te plannen, dus je kan maar beter vroeg zijn. En dat is gebleken. Freddy, Kim, Andries en Sandra kwamen allemaal pas bij de 4e band binnen. Hierdoor hebben ze zelf leuke dingen gemist, zoals Delain. Voor Iris en mij was dit geen ramp. Alsof je je daar niet vermaken kan. En ik moet zeggen dat juist Delain wel erg bijzonder was! We hebben het volgende programma gehad:

 • Audrey Horn
 • Delain
 • Enslaved
 • Textures
 • Entombed
 • Airbourne (waar de leadzanger besloot helemaal bovenin het podium te klimmen, volgens mij echt een meter of 15. Je kon zien dat het niet gewaardeerd werd en dat het levensgevaarlijk was met zijn gitaar!)
 • Een stukje Mastodon
 • Finntroll (leuk!)
 • Motörhead
 • Amon Amarth (was erg goed!)
 • Volbeat
 • Rammstein

Voor mij waren de higlights Audrey Horn (kende ik niet, maar erg leuk), Delain, Enslaved, Finntroll, Amon Amarth (bijzonder sterk!), Volbeat (gewoon gezellig) en Rammstein. Met name Rammstein. Wat een show zeg! Dat mag wat kosten. Groot spektakel! Het is een schitterende dag geweest die wel heel erg koud was. Het was ook gewoon verschrikkelijk gezellig met Freddy, Kim, Andries, Sandra en Rick. [gallery link=“post” ids=“3149,3148,3147,3146,3145,3144,3143,3142,3141,3140,3139”] Sligro motor toertocht De dag erna ben ik met de Sligro motor toertocht mee gegaan. Nieuw dit keer was dat Iris ook mee ging. Dat is echt leuk, zo maakt ze dat ook weer eens mee. Uiteindelijk hebben we met zo’n 34 motoren gereden, wat toch een leuk en indrukwekkend aantal is. Het was dan ook weer erg gezellig, alhoewel het met de geplande route niet helemaal goed leek te gaan. We hebben er meer naast gereden dan erop, maar dat mocht de pret helemaal niet drukken. Het was een mooie en goed verzorgde route waarbij we ook vaak gelachen hebben. Bijvoorbeeld toen bij de pont bij Dordrecht vreemde motorrijders bij ons kwamen staan en na de oversteek hun eigen weg volgenden. Helaas volgde een deel van onze groep deze onbekenden, zodat die terug gehaald moesten worden :D Jammer was dat Leon net zijn motor niet op tijd in orde heeft gekregen. Dat was verwacht, maar ik hoopte toch dat hij mee kon. En nog een tikje vervelender was dat Wilco ’s morgens al vroeg ziek afhaakte. Dat is vooral vervelend voor hem, gezien hij er altijd naar uit kijkt! Het was een heerlijk dagje, dat uiteindelijk voor 266 km op de teller zorgde:
View Larger Map

Comments oude systeem:

Andre -

15M hoog het podium op klimmen was em nooit gelukt als P&G daar de scepter hadden gezwaaid… :D

Steph -

Ik twijfel daar aan Andre! Ik denk dat P&G zich helemaal suf had gelachen, als iemand met een electrische gitaar op zijn nek in de ijzige wind in zijn blote buik naar boven zo klimmen om van daar af een solo te geven! :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous