(Bijna) terug van weggeweest

Het is hier een tijdje aardig stil geweest. Ik heb het druk gehad. De afgelopen paar maanden heb ik vaker wel dan niet 10 uur per dag of meer gemaakt. De afgelopen week heb ik 65 uur gewerkt, deze gaat gelukkig al beter. Ik ben met een aantal leuke maar zware zaken bezig geweest voor mijn werk. De grootste onder mijn klusjes was het realiseren van de IT en infrastructuur op onze nieuwe Bezorgservice in Venray. BS Venray Deze klus mocht ik als projectmanager uitvoeren namens de ICT organisatie, om samen met de ICT organisatie te zorgen dat deze nieuwe bezorgservice zo makkelijk en foutloos mogelijk open zou kunnen gaan. Sligro had de intentie om een nieuwe, grote en moderne bezorgservice in Venray te openen. Ik denk dat dat heel erg goed gelukt is. De locatie is prachtig geworden en ingericht volgens moderne principes en werkwijzen. IMAG0488Aan de ICT kant moest hier veel voor geregeld worden, buiten het feit dat ook daar een aantal zaken vernieuwd of gemoderniseerd moesten worden. Hiervoor zijn er een paar andere projecten ook in sneltreinvaart uitgevoerd en gerealiseerd, zodat we daar in Venray al de vruchten van zouden kunnen plukken. Deze moesten er dus ook even bij gebeuren, wat toch een pittige uitdaging is geweest. IMAG0492Na een paar maanden voorbereiding was vorige week dan de grote week dat de diverse systemen, scanners, reachtrucks, servers en clients allemaal op hun plaats moesten komen en een volledig nieuwe vestiging moesten vertegenwoordigen. Het is een drukke en intense week geweest waarin ik met een aantal personen zo’n beetje in Venray heb gewoond. Het is ontzettend leuk en uitdagend geweest, vooral als je begint te merken dat het eigenlijk echt goed gaat en alles goed gaat komen. Toen ik zondag avond naar buiten liep en al die vrachtwagens zag (heb er een foto van gemaakt, de eerste foto in deze blog) was het toch wel een beetje de kers op de taart: alles is goed gegaan, al deze vrachtwagens rijden morgen in alle vroegte naar hun klanten, met een correcte lading! :) Ik ben er wel een behoorlijk tijdje tussenuit geweest hier, dit kwam echt door tijdgebrek. De laatste weken ben ik aan weinig anders dan werk toegekomen. Nu deze klus bijna geheel achter de rug is verwacht ik echter weer heel wat meer tijd te besteden te hebben :). Nu nog de laatste puntjes op de i..

Adding content to the end of the web.

Next
Previous