Escape Plan

Escape PlanNa een pittige week was het vrijdag avond tijd om met Freddy en Kim een filmpje te kijken. Dit keer was Escape Plan de keuze. Een film met Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Dat kan toch eigenlijk niet mis? :D En inderdaad, dat kon ook niet mis. Wat heb ik hier ouderwets van kunnen genieten zeg. Het voelde echt ouderwets. Alhoewel het natuurlijk een film is met een moderne setting en alles modern is aangekleed, was het gewoon weer terug naar oude tijden. Goede one liners, een boss-fight en typische taferelen. De rest van de cast was ook aardig bekend, bijvoorbeeld met mensen uit de series Person of Interest en Warehouse 13. Leuk om te zien met hele andere rollen. Ouderwets leuk, hersenloos genieten! Kijken dus!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous