30 Days of books - Day 5: Worst book you’ve read in the last year

Urban Fantasy AnthologyDeze was gelukkig dankzij Goodreads goed te doen. Grofweg een jaar terugscrollen en dan kijken welk boek ik het laagste cijfer gegeven heb. En het boek was “The Urban Fantasy Anthology”. Het boek was zeker niet slecht, maar het is me wel erg slecht bevallen. Het was gewoon iets dat niet bij mij hoort. Laat ik beginnen met het positieve: het waren originele, oorspronkelijke en verrassende korte verhaaltjes. Verrassende concepten en intrigerende wereldbeelden. Het negatieve daarentegen is dat het vaak uiterst vervelende of nare verhalen waren. Zo duister en grimmig dat ik bij de meeste verhalen aan het eind echt een diep negatief gevoel overhield. Een aantal verhalen vielen dan ook in de categorie Fantasy Noir, maar dit was voor mij echt wat te veel. Een boek dat me wel gevangen hield. Ik bleef het lezen en het intrigeerde me wel degelijk. Maar ik was toch ook echt blij toen ik het uit had en het definitief weg kon leggen. Anderen hun day 5:

Comments oude systeem:

Danielle -

Ondanks dat het jouw slechtste boek is, ben ik er toch wel nieuwsgierig naar geworden haha.

Steph -

Is niet heel gek wat je daar zegt hoor. Het is echt een smaak ding. De verhalen waren namelijk wel goed. En Iris heeft hem ook gelezen, die vond hem echt goed. Ik vond de nasmaak gewoon echt rot :)

30 days of books challenge | Steph�s blog -

[…] 2: Favorite author Day 3: Favorite place to read Day 4: Best book you’ve read in the last year Day 5: Worst book you’ve read in the last year Day 6: Three great film adaptions of a book Day 7: One awfull film adaption of a book Day 8: […]

Adding content to the end of the web.

Next
Previous