The Getaway God (Sandman Slim #6)

GetawaygodDat was weer eens een heerlijk boek! Ik ben echt een enorme fan van de Sandman Slim serie van Richard Kadrey. Boeken met een extreme snelheid en gewelddadigheid. Het was zo’n beetje boek 3 dat je begon te ontdekken dat er echt een verhaal achter zat. Tot die tijd was het een beetje een one man, one mission verhaal. En dat doet hij gaaf. Grote snelheid, alles vanuit een ik-perspectief, waarin met een bepaalde desinteresse en hopeloosheid alles voorbij raast. Het meest recente boek in deze serie: The Getaway God voldeed echt weer op alle fronten. Snel verhaal, leuke en grappige dialogen, opvallende personages en een volledige acceptatie van bizarre zaken zorgen dat je hem echt weer in één zit uitleest :) (okay, het waren wat meer dagen, maar meer omdat je je ogen op een bepaald punt niet meer open kan houden). Een nieuw (al lang verwacht) probleem komt dan eindelijk tot uiting. De Angra komen en ze zijn boos op de versnipperde God die ons universum runt. De Angra zijn geen gunstige opvolgers, gezien ze niet echt iets met de mensheid op hebben. Onverwachte hulp vanuit 400 jaar geleden maakt dat er een erg grappige bondgenoot aanschuift. Een stevige aanrader!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous