Administratie en motorrijden

sinsofasolarempireDat was weer een weekend. Eigenlijk de eerste normale sinds CampZone voorbij is. Hij vloog dan ook voorbij. Vrijdagavond wilde ik eigenlijk een hoop doen en vroeg naar bed. In plaats daarvan werd het (veel te) laat omdat ik met Tom even een rondje Sins of a Solar Empire: Rebellion deed. Tot mijn grote verbazing werd ik vanuit een zeer comfortabele voorsprong ineens totaal vernietigd door Tom. Op het eind gaf ik me gedwongen over (ook omdat het te laat was om nog echt een verzet en tegenaanval te proberen doen). Maar blijft een bijzonder gave strategische game :). Zaterdag stond in het teken van administratie van CampZone. Opruimen, uitwerken, financiën afhandelen en 2016 in de steigers zetten. Saai, maar wel hard nodig natuurlijk. Met harde muziek en de voorbereidingen van Jeroen aardig “vlot” doorheen gekomen. ’s Avonds wel besloten dat we voor het eten toch eerst nog even gingen wandelen en het eten maar wachtte. Even dat hok uit :).

Ritje leon en julie

Zondag hadden we een motortoertocht waar we besloten hadden niet aan mee te doen. We zouden met een paar mensen gaan rijden, maar dat werd langzaam een grote happening met veel onbekenden. Met Leon en Julie hadden we maar besloten gewoon zelf te gaan rijden. Dit werd uiteindelijk 373km. We hebben ’s morgens afgesproken bij Leon en Julie te beginnen dus we moesten wel op tijd weg. Aangekomen in Thorn begonnen we natuurlijk met koffie en een rondleiding in hun huis, dat ondertussen wel heel ver af is :). Daarna zijn we rustig vertrokken, met Leon en Julie voorop. Onderweg hebben we toevallig ook nog Rina haar oude dorp aangedaan, wat eigenlijk best pittoresk was. Een stukje verderop in het dorp Wittem hebben we bij een wel erg leuk tentje uitsmijters gegeten: “De Remise”.

20150906105752

Deze hebben ons een mooie rit in Limburg laten zien. We hebben bijzonder lekker doorgereden en een paar mooie stops gehad onderweg. ’s Avond hebben we lekker “alternatief” gegeten voor we uit elkaar gingen. Het restaurant heette overigens “’t Alternatief” en deed zijn naam eer aan. Een enorme hamburger, maar in plaats van hamburger was het kip :). Ik was overigens bijna helemaal door de smakelijke burger heen voor ik door kreeg dat er geen hamburger tussen zat :D. Na het eten zijn we uit elkaar gegaan en naar huis gereden, waar we om 19:30 uur aankwamen. [gallery link=“file” ids=“3810,3809,3808,3807,3806,3805,3804”]

Comments oude systeem

Leon -

Op een heerlijke manier de zondag om gekregen!

Steph -

Jup, een gezellige rit in een mooie omgeving! :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous