Waarom Leo Moracchioli zo'n held is

Vaak zie ik toch wat getergde ouders. Ouders die er wel zat van zijn, maar het accepteren als de ellende die bij kinderen hoort. Ik noem bijvoorbeeld een Bumba: Wat een incoherente blije adhd ellende is dat. Kinderen zitten dat dan te kijken en de ouders zijn actief hun best aan het doen om het te negeren. Ik snap dat niet. Waarom zet je dan iets aan dat je niet waardeert? Hier een extra-gratis parenting-hack.

Bumba

Natuurlijk is het niet geheel te vermijden. Kinderen blijven kinderen en niet alles kan. Daarnaast moeten ze het natuurlijk ook leuk vinden. En natuurlijk pikken ze ook dingen op in hun omgeving die ze dan toch leuk vinden en nog eens willen. Zo hadden wij (net als de rest van de wereld) pas ook last van de “Baby Shark”-invasie.

Wat? Zegt je zo even niets? Laat ik je geheugen fijn even opfrissen!
“Baby shark! Tuwtuw, tuwtuwtuwtuw”.


Helaas gingen Aeron en Elias er los op! Deze situatie is niet te redden. Ze vragen er zelf om, ze spotten het overal en ook andere kinderen blijven het onderwerp onder de aandacht brengen.

Dit is waar Leo Moracchioli om de hoek komt kijken. Deze man is een nogal begiftigd artiest. Hij kan zo’n beetje alles spelen en heeft als uitlaatklep om covers van liedjes te maken waarbij hij ze zijn eigen twist geeft. Hij blijft dicht genoeg bij de werkelijkheid om het herkenbaar te houden, maar gaat er ver genoeg vandaan om het leuk te maken! 😄.


Zeg nou zelf, als je dan toch moet? Dan is dit toch een stukje beter voor je eigenwaarde, je plezier, humeur en dus gezinsleven? En op dit nummer stuiteren Aeron en Elias exact even hard door de huiskamer! En wat dacht je van deze sloper? Frozen? Dat gaat beter zo!


Deze man heeft veel gecovered wat hij vaak echt opvallend leuk doet! Een onbezongen held, die overigens ook voldoende vertegenwoordigd is op Spotify. Ik kan er erg van genieten, ook de humor die hij in zijn clips stopt. Wat dacht je van deze versie van My House? (Our house, in the middle of our street), waar hij serieus probeert zijn huis te verkopen 😆


Heerlijk, en de kinderen kunnen er ook prima mee! Vrijwel alles van deze man is prima.
😎 🤘

Nou kan je natuurlijk nog zeggen dat je dit niets vindt, dat het herrie is. Dat kan, ieder zijn eigen smaak! Je kan gewoon weer terug naar de 10.000.000ste keer Frozen hoor! 😉

Het valt mij in ieder geval op dat als je een beetje je best doet, er erg veel kinderliedjes online te vinden zijn in een gezamenlijk meer gewaardeerde versie!


Adding content to the end of the web.

Next
Previous