Elias krijgt buisjes

Vandaag hadden we een dagje vrij, Elias moest naar het ziekenhuis om buisjes te krijgen. Aeron ging gewoon naar de opvang, zodat wij de hele dag met Elias op pad konden.

De dag begon net wat vroeger dan anders, gezien we er om 8:15 uur moesten zijn. Dus om half 8 alles op orde hebben en de weg op. Iris ging meteen met Elias door, ik ging eerst Aeron weg brengen. Aeron had erg veel begrip voor de situatie, gezien hij zelf ook al een keer geopereerd is. Hij was vooral blij dat hij zelf niet nog een keer hoefde nu πŸ˜….

De dag verliep voorspoedig. De kinderafdeling in het Jeroen Bosch Ziekenhuis blijft goed en prettig georganiseerd. Verpleging neemt de tijd en de kinderen op hun gemak houden is duidelijk prio. Elias ging er goedgeluimd in en bleef eigenlijk tot het laatste moment opgewekt en nieuwsgierig.

Toen hij wakker werd had hij uiteraard goed last en moest hij ook wel huilen. Hij begrijpt er natuurlijk niets van. Na wat drinken en aandacht werd hij weer kalm en viel weer in slaap. Dat hield hij goed vol! Net als zijn oude broer sliep hij tot ruim na de lunch en werd betrekkelijk goed wakker! We vertrokken weer ruim als laatsten, maar met een behoorlijk prima Elias.

Hij is moe en wat uitbelust, maar ansich gewoon opgewekt nu πŸ˜„! Dat is erg fijn!

De verwachting is dat hij na 3 dagen weer helemaal zichzelf is, wij verwachten morgen al 😊. Dan nog 2 weken niet zwemmen en door met alles!

Geopereerd

Adding content to the end of the web.

Next
Previous