In de categorie hilarisch slechte series: Medical Police

Wow. Wow, wow, wow. Wow!

Dat is wel een beetje wat er door je hoofd gaat als je deze serie op Netflix zit te kijken. Mijn vader zei wel eens “Als je verliest, dan moet je voor zwart gaan”. Het lijkt erop dat deze serie dat als uitgangspunt heeft genomen: Een wereldrecord slecht breken.
Vincent gaf me deze tip op werk. Hij gaf aan dat hij het aan had gezet om met de familie een medische detective te kijken, dat leek ze leuk. In plaats daarvan heeft hij vol verbazing een aantal afleveringen gekeken.

Ik kan me dat ècht levendig voorstellen. Het is moeilijk voor te stellen wat je ziet. Wel is het heel grappig en vooral ook lekker kort. Probeer er eens een. En na de eerste nog een. Ik beloof: het wordt erger 😆

Het gaat over 2 kinderartsen die proberen een wereldwijde virus-uitbraak tegen te gaan in een ogenschijnlijke bioterrorisme zaak. Dat doen ze opvallend inefficiënt en slecht.

Proberen dus 🙈. Als je je eerste gruwel voorbij bent, is het eigenlijk echt leuk..

Adding content to the end of the web.

Next
Previous