Wordt dit gelezen? - Bezoekers aantallen (ja dus)

Deze site heeft nooit een doel gehad, ik dump hier al sinds 2003 “lief dagboek”-achtige artikeltjes op en vind het altijd erg leuk om dat te kunnen terug lezen. Nog leuker is het als iemand het leest en reageert. Maar dat hoèft niet 😄.

Zeker met de lange tijd dat het geleden was dat ik wat geschreven had en het eigenlijk verdwenen bloggen had ik hier duidelijk ook geen verwachtingen bij. Blogs bestaan nog wel, maar dan zijn ze specialistisch en pro. Het “maar wat” bloggen zie ik helaas vrijwel niet meer. Jammer, want ik vond het altijd leuk om een rondje blogjes van vrienden kennissen te doen. Dit is vervangen door de snelle berichtjes op de social media. Prima natuurlijk, maar daar is zoveel dat je soms de echte updates van elkaar mist. Dat vind ik soms wel jammer..

Leuk dus om eens te kijken of het ook gelezen wordt. En dat blijkt het geval te zijn! Ik schrijf nu weer een maand, waarvan de eerste 2 dagen mijn counters niet werkten 😉. Hier de getallen!

Bezoekers afgelopen maand

Hier zonder omhaal de bezoekers. 1228 sessies en 710 uniek gebruikers. WOW! ❤️ Bezoekers afgelopen maand

Social media

De meeste bezoekers komen via social media naar binnen. Als je dan kijkt naar de verdeling zie je duidelijk welke (in ieder geval in mijn kringen) het meeste gelezen worden!

Social refferrals

Referrals

Hier zie je dan ook de grootste wijziging tegen 4 jaar geleden. De referrals waren vroeger één grote lijst van bevriende blogs. Blogs waarop over en weer gelinkt werd naar elkaars artikelen en die vaak nog eens gecommentarieerd werden.

Referrals

Adding content to the end of the web.

Next
Previous