Centjes verdienen en paraplu's

Zondag had ik het gevoel dat ik voor het eerst echt gepakt werd door Aeron…

Afgelopen weekend moest ik nog wat werk verrichten. Vind ik altijd een beetje vervelend voor de kinderen, maar je komt er niet altijd onderuit. En wachten tot je ’s avonds uitgeblust de kinderen op bed hebt liggen, dat valt nog wel pittig. Dus dan liever ’s middags even een paar uurtjes terwijl Elias slaapt en Iris even met Aeron speelt. Maargoed, je vertrekt toch een beetje schuldig. Je gaat dus toch een beetje opgelaten naar boven.

Steph: “Tot zo Aeron!" Aeron: “Papa, wat ga jij doen?"
Steph: “Ik moet werken Aeron."
Aeron: “Waarom?"
Steph: “Papa moet centjes verdienen zodat we dingen kunnen kopen als we die nodig hebben."
Aeron: “Kan jij dan een paraplu voor mij betalen?"

Daar schrok ik van. Waarom zou hij daar naar informeren? Hebben andere kinderen die wel? Heeft hij die niet? Moet hij wel eens door de regen? Wat vreemd, geen idee eigenlijk..

Steph: “Euh, ja, natuurlijk, daar kunnen we als het nodig is ook een paraplu van kopen."
Aeron: “Van Paw Patrol? Joepie!!!!"
Steph: “Heu, wtf!?"

We verwachten het pakketje morgen, van Bol.com.

Dit belooft zo wat… 💩 Ik heb echt het gevoel dat hij me gepakt heeft..

Speciaal omdat Iris me ’s avonds vroeg wat er dan mis was met de paraplu van Nijntje.. 😮

Adding content to the end of the web.

Next
Previous