Geen zwemmen, geen optocht, wel zwemmen

Afgelopen weekend liep anders dan gepland! Dat heb je ooit zullen we maar zeggen. Allereerst vierden we de verjaardag van Dickie op zaterdag. Dickie werd namelijk 6!
Gezien het carnavals-weekend was, konden de kinderen en volwassenen dan ook verkleed komen. Het werd erg gezellig en het was een goed feestje. Er was veel gebak en snoep en er werd leuk gespeeld. Aeron heeft nog uitgebreid gedanst met nichtje Julia en was ook duidelijk blij dat Opa Dick en Oma Astrid er waren, want hij is een hele tijd bij Dick gaan zitten en de geopereerde voet van Oma was maar wat interressant 😄.

Eten met Opa

Ook Elias kon het er goed vinden. Die liep achter iedereen aan, stopte in zijn mond wat hij kon bereiken en was continue op reis. Omdat het feest van Dickie in de morgen was kon Aeron niet naar het zwemmen. Dat vond hij erg jammer, tÃēt hij bij het feestje was natuurlijk 😄.

Optocht euh, Golfslagbad Oss

De volgende dag zouden we met Myrte, Vesper, Freddy, Kim en Ruben naar de Heesche caranavalsoptocht gaan kijken. We hadden bij ons thuis afgesproken en keken er al een tijd naar uit. Helaas echter ging door de storm de optocht niet door. Toen dit ’s morgens om 9:00 uur duidelijk/bevestigd werd besloten we te gaan zwemmen in het Golfslagbad in Oss. Erg slim natuurlijk: de rest van Brabant is nog aan het carnaval vieren en wij liggen in een rustig zwembad 😎.

Helaas bleek zo’n beetje iedere andere Brabander hetzelfde bedacht te hebben, waardoor we in de regen en wind in een lange rij stonden… Gelukkig mocht het de pret niet drukken: Zwemmen in het Golfslagbad is altijd geweldig voor de jongens.

We hadden Freddy en Kim een appje gestuurd dat we gingen zwemmen en zijn vertrokken. Toen we er al een tijdje in lagen kwamen Freddy, Kim en Ruben binnen. Ze hadden het appje dus gezien en vonden het blijkbaar ook een goed idee!

We hebben er nog een flinke tijd genoten! De golven zijn altijd een apart spektakel waar Aeron echt van genieten kan. Daarnaast was Aeron 3x van de hoge glijbaan geweest. Met een deel zwart-donker en spannende snelheden een prestatie waar hij zeer tevreden mee was en wat voorlopig ook wel even genoeg voor hem was 😉.

Vervolgens hebben we met zijn allen in Heesch geluncht. Ruben is de hele middag gebleven om met Aeron en Elias te spelen zodat wij eens goed bij konden kletsen met Freddy en Kim.

Samen spelen

’s Avonds, na de noodzakelijke pizza namen we afscheid. Dat was een erg volle en gezellige dag, iedereen lag er vroeg in! ðŸ˜ī

Adding content to the end of the web.

Next
Previous