Met ON2IT op visite bij Thor!

Thor is een studievereniging van de TU/e. Deze zijn zeer actief. Ondermeer op CampZone zijn deze altijd duidelijk en goed vertegenwoordigd. De laatste jaren dan ook als Field Admins, een erg leuke toevoeging.

In het dagelijkse leven werk ik bij ON2IT. ON2IT is een Zero Trust Innovator, ofwel zeer actief in de cybersecurity. Wij zijn een relatief wat kleiner bedrijf, zeker tegen de ultra grote consultancy clubs om ons heen. Toch hebben we een groot en indrukwekkend klantenbestand. We bieden kennis en meerwaarde die gezien wordt en gelukkig worden we veel gevraagd!

Werven daarentegen gaat wat lastiger: De grote clubs staan overal bizar groot vertegenwoordigd met een reclamebudget en wervingsbudget waar je u tegen zegt. Daar wil je eigenlijk geen wedstrijdje tegen doen. Dan heb je niets en is de portemonnee zo leeg.

Volgens mij was het op CampZone dan ook dat ik met Bart van Thor in gesprek was en het ook kortstondig over mijn werk en de uitdaging van het werven ging. Hij reageerde enthousiast dat, zeker gezien de verbinding met elkaar, wij eens zouden moeten langskomen bij Thor in het Walhalla. Dat ik daar eens wat zou moeten vertellen over ON2IT.

Dat leek me wel heel leuk! Zeker gezien een collega van me een ex-Thor lid is en ik een ontzettend warme connectie voel met deze groep moest dit dan maar eens gaan gebeuren!

Zo kwam het dat we hier afgelopen week op visite zijn geweest. Het was erg gezellig en natuurlijk kwam ik een hoop bekenden tegen. Maar ook met vooral onbekenden heb ik een meer dan gezellige avond gehad!

Mijn doel was om te vertellen wat voor fraaie zaken we mogen doen voor onze klanten, naast iedereen te laten weten dat we met regelmaat gratis kennissessies hosten waarin iedereen welkom is en we klassikaal dingen leren, uitzoeken en puzzelen. Uiteraard met verzorging voor de innerlijke mens. Een mooie verplichtingsvrije wijze van elkaar leren kennen.

Voor ons geldt namelijk: Hoe meer techneuten, hoe waardevoller de avond. En wie de meeste fouten maakt, die heeft het meeste geleerd! 😁

Adding content to the end of the web.

Next
Previous