Voor het eerst naar Scouting!

Vandaag ging Aeron voor het eerst naar de Scouting. Hij mocht gaan kijken en meedoen bij de Bevers. Iets waar hij al een tijd naar uitkeek, alhoewel hij het niet helemaal begreep. Maar: buiten spelletjes doen met andere kinderen leek hem wel wat 😄. Nu het vandaag dan zo ver was ben ik Aeron weg gaan brengen. Wel een beetje raar en spannend: hij komt er voor het eerst, kent er niemand en ik laat hem direct achter.

Dit bleek echter pittiger voor mij dan voor Aeron. Bij aankomst speelde hij buiten al met de andere kinderen terwijl we wachtten tot ze naar binnen mochten. Toen de leiding kwamen laten weten dat we naar binnen mochten stelden ze zich voor. Aeron stelde zichzelf enthousiast voor en glipte meteen met de rest van de kinderen mee naar binnen. Net voor hij uit zicht verdween draaide hij terug: “Dàààg Pap!”. En weg was hij 😊.

Installatie Bevers

Halverwege mocht ik komen kijken omdat er een aantal Bevers hun diploma haalden en geïnstalleerd gingen worden. Erg leuk, beetje spannend maar duurde ook een beetje lang voor Aeron die het maar lastig vond dat hij geen diploma kreeg. Hoort er uiteraard ook gewoon bij, dus het was een leuke eerste keer. Onderweg naar huis liet hij duidelijk weten dat hij snel weer wilde!

Dikke bonus was dat hij onderweg naar buiten ook Franka en Lian tegen kwam, als hun daar ook zijn is het echt wel extra leuk!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous