Aeron jarig

Toen was Aeron jarig! Wat een heugdelijk moment: 4 jaar! Eindelijk al die dingen die hij zo graag wil gaan doen. Scouting, basisschool, een groot kinderfeestje, de familie. Maar helaas, zoals menig kind is zijn verjaardag door Corona wat soberder geworden. Natuurlijk hebben vele kinderen dit nu, jammer. Maar gelukkig hebben we er een leuke dag van kunnen maken, geholpen door veel leuke mensen!

Het begon er mee dat vanmorgen Aeron ons om 7:30 wakker maakte. Dit was erg teleurstellend, gezien ik mijn wekker op 6:30 uur gezet had om alles klaar te maken en hem om 7:00 uur wakker te zingen. Maar ik bleek mijn wekker op de verkeerde dag gezet te hebben 😅.

De slingers etc hingen al, dus Iris hoefde alleen maar snel beneden de taart te voorzien van kaarsjes. Ik heb Aeron een paar minuten bezig gehouden en ben toen naar beneden gegaan met Aeron. Daar hebben we gezongen en de kaarsjes uitgeblazen. Natuurlijk even nageteld: Ja, het waren er 4, dus hij werd 4! Gelukkig maar!

Toen was het cadeautjes uitpakken. Er waren door vrienden en familie aardig wat cadeautjes vooruit gestuurd zodat het vanmorgen een volle tafel was. Dat viel natuurlijk in goede aarde.

Taart met kaarsjes

Taart

Toen moesten we er snel vandoor, we hadden om 9:00 uur een date bij de Skelter winkel (Jacobs speelplezier in Geffen). Deze hadden de gewenste Skelter voor Aeron op voorraad en apart staan.

Onderweg naar de Skelterwinkel moesten we meteen stoppen: Guus en Dickie stonden in de weg. Dat was feest! Die kwamen een cadeautje en een cross-fiets brengen! Wow!

Crossfiets!

Later in Geffen aangekomen was het een groot feest met het kiezen van een Skelter. Ze hadden er veel, maar Aeron bleef bij zijn keuze, de Oranje skelter! Bij het meenemen bleek deze enkel in de auto te passen met de banken omgeklapt. Dat betekende dus kinderstoeltjes om en Aeron met Papa voorin om terug te rijden. Oei! Hopen dat we geen politie tegenkomen! Aeron vond het fantastisch, maar was zo zenuwachtig dat hij toen we Oma’s huis passeerden niet eens durfde te zwaaien. Zo bang was hij dat de politie ons zou zien dan.. 😁

Bij thuiskomst was het natuurlijk meteen proberen en toen lunchen.

’s Middags heeft Aeron geoefend met leren fietsen. De nieuwe crossfiets heeft echt de ideale hoogte, dus hij hield het een flinke tijd vol! Daarna was het op de skelter en flink spelen met de andere kinderen rond het pleintje.

Steeds gekker van de helling af!

’s Avonds wilde Aeron pannenkoeken eten en ze samen met Mama maken. Suus wilde graag komen helpen en dat vond iedereen gezellig. Daarna moesten ze natuurlijk ook allemaal opgegeten worden, gelukkig wilde Suus daar ook nog wel bij helpen! 👌

Pannenkoeken maken!

Toen Sesamstraat waar Tommie ook jarig bleek (is me dat wat!) en daarna erg voldaan het bed in. Het was een mooie dag!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous