Fototoestel voor Aeron

Voor Sinterklaas hadden de jongens een “fototoestel” van Paw-patrol gehad. Het was een plastic vierkant doosje met een druk-knop. In werkelijkheid was het helemaal niets meer. Beiden maken er toch veel gebruik van. Er wordt wat af gefotografeerd met dat ding, al tijden. Ze blijven het leuk en interessant vinden.

De laatste tijd begint dat bij Aeron wat te verschuiven: Aeron vraagt steeds vaker om onze telefoon om een foto te maken. Ook wanneer we zijn wandelen als hij wat ziet. Deze interesse houdt al lang aan, dus ik had maar eens besloten die een kans te geven.

De plastic Paw-patrol camera in gebruik:

Plastic nep toestel

Ik ben online dus maar eens gaan zoeken naar een kinder-camera. Ben niet van plan er veel geld in te stoppen als het makkelijk stuk kan en toch een bevlieging kan zijn. Na lang zoeken en veel reviews lezen kwam ik bij het volgende toestel uit:

De SJCAM Digitale Kindercamera 2020:

SJCAM

Betaalbaar genoeg om aan te durven, serieus genoeg om het plezier niet weg te halen (doordat het te waardeloos is) en gewoon netjes oplaadbaar en met geheugenkaartje. Er zitten wat effectjes in en hij is verder nogal recht-toe recht-aan. Uiteraard net wat trager dan dat je zou willen etc, maar bijzonder redelijk spul voor dat geld.

Sinds dat hij er is wordt er veel gefotografeerd. Tijdens een activiteit of onder het eten moet hij hem ineens gaan halen. “Even de chocomel op de foto pap!" Dat is erg leuk en het loont zo dus goed.

Foto van het schoolwerk

Ik zou deze dan ook echt willen aanraden voor mensen met kinderen vanaf ongeveer 4. De bediening is wat ingewikkeld, maar ook daar fietst hij na wat geklier goed doorheen 😁.

Dan bij dezen de hoogtepunten die ik van zijn geheugenkaartje afgetrokken heb 😎 (er is natuurlijk ook veel mislukt, alhoewel Aeron ze dan toch goed vindt en er een verhaaltje bij heeft):

Aeron zijn eerste gallerij!

Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron Foto gemaakt door Aeron

Adding content to the end of the web.

Next
Previous