Tijdje stil geweest

Bul uitreiking IrisHet is hier een tijdje stil geweest. Dit omdat mijn privé leven weer een tijdje naar een nieuw plafond in mogelijke vulling heeft gezocht. Wat is er allemaal gebeurd?

Allereerst heeft Iris haar studie afgerond voor de 2e maal, en heeft een week geleden haar Bul in ontvangst genomen. Dat betekend nu dat ze Doctorandus en Master of Science is. 2 titels, dus gemiddeld gezien heb ik er nu ook één! Woohoo! :P Ik moet zeggen dat de uitreiking weer leuk was en aardig indrukwekkend in de senaatkamer in het Academiegebouw in Groningen.

Buiten dat heb ik natuurlijk mijn motorrijbewijs gehaald. Een week later heb ik deze af kunnen halen op het gemeentehuis, waarop Freddy en ik de opvolgende zondag hebben gebruikt om mijn motor af te maken. Ondertussen heb ik met Freddy en Kim een leuke tourtocht gehad van een paar uurtjes door de dorpjes in de buurt heen (Velp, Ravenstein, Grave, etc) wat erg leuk was.

Mijn motor is nu bijna af op een knipperlicht dat er een beetje geknakt bij hangt, mijn zadel dat opnieuw bekleed moet worden en een te flexibele brandstofslang na. Dit zorgt dat hij bij hogere snelheid af en toe niet genoeg brandstof krijgt (boven de 100km/u). Maargoed, dat staat voor zeer binnenkort op de planning.

Verder hebben we het nodige aan verjaardagen en feestjes achter de rug en zoals altijd laat ook werk zich niet geheel naar de achtergrond drukken.

Wat dan ook nog leuk is dat ik voor het eerst in lange tijd weer eens bij mijn neef op bezoek ben geweest, die weer in het huis woont waar hij is opgegroeid (stom toeval, want is huurloting). Dat was wel erg leuk omdat ik daar natuurlijk ook meer dan een paar jeugdherinneringen aan heb.

Technorati: ((Bul)), ((Doctorandus)), ((Motor)), ((Groningen))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous