Kinder-weekend!

Dit weekend stond in bijzonder hoge mate in het teken van kinderen! Zaterdag kwam nichtje Vesper logeren, iets waar Aeron al erg lang naar uit keek! Hij was namelijk een flinke tijd geleden daar uit logeren geweest en dat was erg gezellig! Gezien de leeftijden nogal tegen elkaar aan zitten, is de klik nogal groot. Bij Vesper slapen was dan ook de eerste keer dat Aeron buiten Opa en Oma bij iemand bleef! En zo was het logeerpartijtje bij Aeron voor Vesper ook de eerste buiten Opa en Oma 😁.

Het was een leuke middag met eerst buiten spelen, toen samen pizza maken (en eten!) om vervolgens nog wat TV te kijken en naar bed te gaan. Alhoewel Elias nog niet zo heel veel snapte van wat er gebeurde, vond hij het ook duidelijk leuk dat zijn nichtje er was!

Natuurlijk begon het met de nodige keet, maar na een tijdje werd het toch stil… Heel fijn!
Het is de hele nacht goed gegaan, zodat ze ’s morgens eerst niet eens van de slaapkamer wilden. Daar hebben ze eerst verder gespeeld voor we ze zover kregen dat ze aan het ontbijt verschenen.

Daarna was het tijd voor Ballorig in Veldhoven, waar Levi en Sophie hun verjaardag vierden. Myrte reed Vesper en wij Aeron en Elias (geen ruimte om ze samen te vervoeren in de auto). Bij aankomst zagen Vesper en Aeron elkaar weer (we zijn achter elkaar aangereden) en het was een vereniging alsof ze elkaar maanden niet gezien hadden 😄. Leuk om Inge, Ron, Dorien, Herman, Lieneke, Eric, Jessica, Freddy en Kim ook weer te zien! Daar hebben ze zichzelf echt allemaal goed op gespeeld, zodat Aeron en Elias onderweg naar huis in slaap vielen en thuis slapend weggelegd konden worden.

Vanavond komen Opa, Oma en Tante Judith nog eten en dan is het weekend weer voorbij. Erg vol 😅!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous