Eindelijk slaap!

Zoals ik in een eerdere post schreef heeft Elias buisjes gekregen en is zijn neus-amandel geknipt. Dat is nu bijna een week geleden.

Natuurlijk was er na-pijn en groot ongemak, buiten dat het geheel natuurlijk erg indrukwekkend is voor een anderhalf jarige. Hij snapt niet wat er gebeurd is en het waarom is ook echt niet aan hem besteed. Hij kan nog niet praten, dus ook geen redevoeren! Toch hersteld hij natuurlijk vlot en beginnen de eerste effecten merkbaar te zijn.

Vanmorgen werd ik wakker van de wekker. Ik lag nog kort na te denken of het wel goed met Elias ging, toen hij na een minuut of 3 begon te huilen (dat hij zijn bed uit wilde).
Hiermee hebben we voor het eerst in een maand of vier geen gebroken nacht gehad!!!!!
😎 👌 🎉 🎊.

Een bijzonder emotioneel hoogtepunt na al die tijd! Wat fijn, voor ons, maar ook voor hem. Eindelijk na al die tijd geen pijn en ellende meer voor hem. Deze operatie was bijzonder de moeite waard! Wat fijn om eindelijk weer een nacht gewoon te slapen en ongestoorde nachtrust te hebben!

Elias lekker aan de gang op “werk”

Adding content to the end of the web.

Next
Previous