Verjaardag, diploma, kippen, pond, uitkijktoren en wasstraat

Ja, met zo’n titel kan ik de blog eigenlijk wel kort houden 😋. Het was een goed gevuld weekend.

Zwemmen en de verjaardag van Vesper

Eerst begonnen we met zwemmen op de zaterdagmorgen, dat is vaste prik. Het was vrij zwemmen en dit keer heb ik op aanwijzing van de juffrouw met Aeron in het diepe dingen van de bodem opgedoken. Vond hij erg spannend, maar hij was er ook erg mee in zijn nopjes dat het hem gelukt was. Verder was het leuk om een keer tegelijk met Elias in het water te liggen!

Na het zwemmen was het snel door naar Utrecht waar Vesper haar verjaardag vierde voor de familie. Het was erg gezellig en Vesper had erg veel leuke cadeaux gehad. Ondermeer een felbegeerde Paw Patrol auto (bovenaan dit stukje). Voor Oma is een nieuwe foto van de kleinkinderen gemaakt (vinden we natuurlijk allemaal leuk).

Diploma zwemmen

Zondag was een grote dag! Aeron en Elias mochten op voor hun “zwem-diploma’s”. Ze zijn natuurlijk beiden nog te jong voor echte zwemles, dus het is meer spelen in het water en watervrij. Elias haalde zijn Visjes-diploma en Aeron zijn Dolfijnen-diploma. Daar was hij heel blij mee tot hij ontdekte dat sommige kindjes een Kikker-diploma hadden. Alhoewel zijn diploma dus het hogere niveau is, was het toch wel teleurstellend 🙈…

Teleurgestelde Aeron

Andries, kippen, pondje en een uitkijktoren.

Na de lunch gingen we naar Andries om de EHBO koffers af te geven voor de evenementen. Erg gezellig en Aeron vond het er indrukwekkend. We kregen een sneakpeak van zijn volgende Youtube vlog onderwerpen waar er 1 wel veel interesse bij me wekte 😃. Maargoed, geen spoilers dus dat komt nog wel!
Aeron had de hele weg gepraat over de kippen, dat hij die graag even wilde zien. Nou, dat mocht gelukkig van Andries, dus de beroemde kippen van Instagram konden eens van dichtbij bekeken worden! 🐔

Toen we bij Andries weg reden zagen we toevallig het pondje aan de goede kant liggen. We gingen eigenlijk naar Veghel om de auto te wassen, maar Aeron wilde erg graag op de auto-boot. Dat hebben we dus lekker heen en meteen weer terug gedaan.

Pondje

Daarna hebben we de weg naar Veghel vervolgd, slechts nog 1 keer afgeleid door een uitkijktoren langs de weg. Daar hebben we even gestopt om naar boven te klimmen. Erg leuk, en we hebben ook meteen heel mannelijk tegen een boom in het bos geplast 😉.

Uitkijktoren

Daarna was het tijd voor de wasstraat. Daar was het erg druk, maar het moest echt gebeuren. De buitenkant en de binnenkant hebben we laten wassen. Dat was leuk, zeker toen hij er een chocomel bij mocht!

Wasstraat

Wasstraat en chocomel mond

Onderweg naar huis werd druk gekwebbeld. Toen ik echter een minuutje stond te tanken was Aeron weg en niet meer wakker te krijgen. Moe en voldaan dus! 😋

Adding content to the end of the web.

Next
Previous