Lekturama luisterboeken

Nu we bijna 2 weken thuis zijn door Corona (verkoudheidsverschijnselen gehad en Brabander), gaat het allemaal best nog wel prima. Natuurlijk is het verre van ideaal dat thuis werken, maar we redden het wel, er zijn ergere dingen te bedenken.

Voor de kinderen is het wel pittig. Alhoewel ze in de tuin kunnen en wel actief zijn, zitten ze toch ook thuis gevangen. Dat met ouders die ook proberen tussendoor werk te verzetten en die af en toe ook streng kunnen zijn. Het is moeilijk je te gedragen wanneer je weinig andere kinderen ziet en je speelgoed wel een beetje bekend is.

Ik herinnerde me dat ik boven nog een doos met oude boeken heb liggen, afkomstig van de verhuizing van mijn moeder. Daarin zaten ook Lekturama luisterboeken. De casettebandjes zijn we natuurlijk al lang kwijt, verder vraag ik me ook af waar ik ze op af zou moeten spelen… πŸ™„

Gelukkig leverde een rondje Google me tegen mijn verwachtingen in resultaat! Ik hoopte dat ik ergens een mogelijkheid zou vinden om alsnog een digitale opname te kopen of ergens tweedehands wat te vinden, maar ik vond gewoon de hele boeken terug op Youtube! 🀯

Helemaal fantastisch! Ik geef Aeron een koptelefoon en het boek en hij houdt het echt LANG vol 😁. Onverwacht lang zelfs. Nu hebben wij de boeken, dat geeft het natuurlijk een extra dimensie. Maar als je onderstaande voorbeeld bekijkt dan denk ik dat het ook prima met Youtube en een tablet kan toch? Probeer het vooral eens als je kinderen hebt! 😎

Let wel op: Sprookjes zijn niet persΓ© lief, dus let wel een beetje op met hoe het valt.. πŸ‘

Voor de liefhebber, hier de complete playlist!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous