Space Force

Toch is humor erg persoonlijk blijkt maar weer. Een tijd geleden werd Space Force aangekondigd door Netflix. Een serie van Steve Carell over de nieuw op te richten leger-tak Space Force. Een serie ontzettend in het nu, in een natie die aangestuurd wordt door tweets van een president.

Steve Carell heeft me voorheen ongelofelijk laten lachen door een bijzonder foute en tenen-krommend inadequate manager te zijn van The Office. Hij was absoluut waardeloos, maar hij snapte de business waar hij inzat wel: Papier verkopen. Nu wordt deze acteur manager van een nieuwe tak van het leger. Dat betekent dat hij dit keer niet snapt wat de bedoeling is.

The Office

Het internet geeft hard af op deze serie. Ondanks een monsterlijk goede cast en alle budgetten schijnt hij absurd tegen te vallen. Gewoon niet leuk, gewoon niet grappig, dat soort reacties. En daar is het internet echt unaniem over.

Ik heb ondertussen 3 afleveringen gekeken met Iris en we vinden het geweldig! Echt heel vreemd, maar het is gewoon een leuke serie met een absurde setting. Het absurde aan de setting is dat het gewoon grappig zou zijn als het niet waar is.
Daarbij komt dat ik de humor wel leuk vind en echt iedere keer een beetje dood ga van binnen wanneer ik John Malkovich als zeer hoogwaardige adviseur telkens genegeerd of getergd zie worden. Hoe die dan zijn frustratie inslikt is geweldig. Er zijn meer dan een paar scènes geweest waar ik echt hard om heb moeten lachen.

Who wants to elaborate on “Bomb”? Who wants to elaborate on “Bomb”?

Het is zeker niet de beste serie ooit, maar wel echt een serie waar ik meer dan bijzonder van kan genieten en Iris ook! Wat een pijnlijk geheel! Wat mij betreft: Kijken! (en denk eraan, wat betreft de rest van internet niet)

Quotes:

“Boots on the moon in 2024. Actually he said boobs on the moon, but we believe that to be a typo."

“POTUS wants to make some changes. He’s tweeting about it every five minutes."


Adding content to the end of the web.

Next
Previous