Spotify Thuiswerk playlist

Thuiswerken. Dat doen we ondertussen al wel een tijdje zeg, in de Corona periode. Voor mezelf heb ik gemerkt dat het vooral belangrijk is om te zorgen dat je een beetje goed voor jezelf zorgt door je werkplek ook een werkplek te maken. Ten dele is dat zorgen dat je goed zit en bij voorkeur gebruik maakt van een echt toetsenbord en een echte muis, in plaats van dat je op je laptop en laptop-schermpje blijft pielen. Dan zit je veel voorover en dat komt de ontspanning niet ten goede.

Maar goed kunnen zitten en werken is bij mij ook erg afhankelijk van de omgeving.

Dat is fijn licht, niet te veel geluidsoverlast en het liefst toch wel een beetje zicht op buiten zodat je wat daglicht hebt en ook af en toe gewoon wat weg kan staren.

Muziek helpt me daar altijd enorm bij. Het zorgt ervoor dat je minder van je omgeving hoort en helpt je zo wat meer af te zonderen. Met name toen de kinderdagopvang echt nog dicht was hielp dit me veel tegen de geluiden van de jongens in huis. Toch kan muziek bij concentratie-werk ook juist weer afleidend zijn.

Om deze reden heb ik een playlist gemaakt welke me helpt bij mijn concentratie. Hij is uitgezocht op dat de nummers prettig moeten zijn, maar niet afleidend of overheersend. Dat viel nog best tegen. Maar ik heb het gevoel dat het me goed gelukt is. Ik deel het resultaat dan ook graag met jullie, zodat jullie er mogelijk ook wat aan hebben 😃.

Ik ben benieuwd naar jullie meningen!!!
🙃🎵🎶

Adding content to the end of the web.

Next
Previous